אודות

הסיפור שלנו

אז איך הכל התחיל?

בשנת 1974 ייסדה משפחת יעקבי את מסעדת אופרה במרכז העיר חדרה. השנים חלפו וכיום אופרה הינה שם דבר ומוסד ותיק בארץ. מזה עשרות שנים היא מושכת אליה סועדים שחוזרים שוב ושוב אל מטעמיה של סבתא רחל, המבשלת במסעדה עד היום. 

המסעדה עובדת על בסיס יומי כששאינה מתפשרת על חומרי הגלם המשובחים ביותר המוכנים במקום בהזמנה אישית תוך הקפדה על נקיות וטריות, ומציעה מגוון מאכלים מסורתיים מכל העדות והסוגים (דגש על המטבח התימני). ממסעדת אופרה נולד המפעל שמשווק את מוצרי אופרה תחת המותג "שלושת האופים" ברחבי הארץ והעולם. הטעם האותנטי והאווירה הביתית הפכו את אופרה למקום שאין לו תחליף ואנשים מכל רחבי הארץ והעולם מגיעים לחדרה כדי לטעום ולאמין לאגדה. 

כיום ניתן לערוך אירועים פרטיים ב-2 חדרים פרטיים. אחד עד 35 איש ואחד עד 80 איש.